X 

SA “CET-2” anunţă despre reorganizarea instituţiei

18 iun. 2015,, 13:30   Economie
3222 1

АО «ТЭЦ-2» объявляет о реорганизации учреждения
Foto: wikimapia.org

Prin decizia Camerei Înregistrării de Stat din data de 16 iunie 2015 a fost aprobată operarea modificărilor în actele de constituire ale Societăţii pe Acţiuni “Centrala Electrică cu Termoficare nr. 2” din Chişinău, care îşi modifică denumirea în Societatea pe Acţiuni “Termoelectrica”, informează NOI.md cu referire la un comunicat difuzat de companie.

Obiectul principal de activitate al SA “Termoelectrica” constituie: producerea de energie termică, distribuţia de energie termică, furnizarea de energie termică, producerea de energie electrică.

Conform Extrasului din Registrul de Stat al persoanelor juridice nr. 313677 din 16.06.2015, sediul principal al companiei se află în str. Meşterul Manole, 3, mun. Chişinău, Republica Moldova, MD-2036.

Specificăm faptul că procesul de reorganizarea corporativă a instituţiei se desfăşoară în cadrul juridic, fără să afecteze procesul de asigurare a consumatorilor din capitală cu energie termică pentru prepararea apei calde, precum şi activităţile de pregătire a infrastructurii termoenergetice către noul sezon de încălzire. Totodată, reorganizarea instituţională nu exonerează consumatorii de obligaţiunile de plată pentru energia termică consumată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?