Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Voronin: Am avut o înțelegere (VIDEO)

17 iun. 2015,, 12:17   Politică
10281 4

Voronin: Noi nu vom participa la formarea noului guvern
Foto : noi.md

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că, cel mai probabil, PCRM nu va participa la formarea noului guvern. Potrivit lui, decizia finală va fi luată la plenara Comitetului Central al PCRM, care urmează să aibă loc la finele lunii iunie, notează NOI.md.

„Noi vom vota demisia Guvernului Gaburici, dar nu din cauza lui Gaburici. Pe mine această situație mă revoltă. Miliardul nu-l pot găsi cine l-a furat, dar documentele din clasa a 9-a ale lui Chiril Gaburici, eliberate cu 27 de ani în urmă, le-au găsit imediat, au dorit ca el să fie «de buzunar». Îmi pare bine că Chiril a rezistat la toate aceste atacuri și n-a căzut pradă promisiunilor. Noi vom vota demisia. Dar referitor la alt guvern nu sîntem pregătiți absolut. Vom lua decizia la plenară, dar nu cred că vom participa la formarea altui guvern”, a spus Voronin.

Totodată, politicianul a anunțat că fracțiunea PCRM a înaintat deja două moțiuni de cenzură împotriva ministrului Educației, Maia Sandu, și a ministrului Apărării, Viorel Cibotaru. Și nu doar față de acești miniștri are obiecții PCRM.

„Voi știți în ce limbă vorbește ministrul Economiei, Bride? Vă spun sincer, nu i-am auzit vocea niciodată și avem încă doi miniștri. Am avut o înțelegere, ca între gentelmeni, că acești miniștri să activeze nu mai mult de două luni și pe urmă să fie schimbați, dar ei s-au făcut morți în păpușoi, ca și cînd n-a fost nicio înțelegere”, a menționat Voronin.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?