X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Artă și cultură pe malul Nistrului la Festivalul „Art – Labyrinth”

17 iun. 2015,, 12:00   Societate
3921 0
Фестиваль «Art-Labyrinth» – искусство на берегу Днестра
Foto: vatrelemoldave.md
În data de 3-5 iulie, pe malul rîului Nistru, se va desfășura o nouă ediție a festivalului „Art – Labyrinth” unde se vor aduna iubitorii de artă, muzică și cei care iubesc să-și petreacă timpul nu numai frumos, dar și cu folos.

Departe de învălmășeala din oraș, la 130 km de la Chișinău, lîngă satul Socola (raionul Șoldănești), pe malul rîului Nistru se va da cel mai de artă festival. Festivalul de vară „Art – Labyrinth” – este un festival de artă și cultură alternativă și a unei conștiințe pure. „Experience-ul” – este scopul și principala idee a festivalului.

Festivalul de anul acesta va avea un program vast ce nu va lăsa loc de plictiseală – master – class – uri, piese teatrale, cinema, body – art, excursii, fire – show, lupte de cavaleri și multă muzică. Vor fi prezenți muzicieni și maeștri din Moldova, Ucraina, Franța, România, Belgia și Ungaria.

La festival nu se va admite prezența pe teritoriu a automobilelor, alcoolului, a placatelor publicitare. „Vom trăi în corturi, vom bea apă de la izvor și vom găti pe rug” menționează organizatorii.

„Art – Labyrinth” este o asociație obștească nonguvernamentală și își are existența oficial din 1 iulie 2008.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?