Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Cel mai sărac pavilion de la Milano”? (FOTO)

16 iun. 2015,, 17:00   Societate
8735 4
«Самый убогий павильон в Милане»?(ФОТО)
Foto: noi.md
„Rușine, Moldova! Cel mai sărac pavilion de la Expoziția din Milano e cel moldovenesc!”, această concluzie a fost postată pe rețelele de socializare de către un cetățean moldovean care a vizitat o expoziție din Italia, relatează NOI.md.

„Salonul moldovenesc este de rîsul găinilor… Înăuntru stau trei televizoare la care se derulează încontinuu dansurile ansamblului «Joc». Și atît… mai mult nimic. Oamenii intră și ies nedumeriți. Țin să reamintesc: expoziția Expo 2015 este dedicată produselor alimentare, țările își prezintă succesele obținute în acest domeniu. Organizatorii noștri nu au prezentat NIMIC! Chiar și pavilionul Zimbabwe este de o sută de ori mai tare! Aici au instalat măcar o vitrină cu suvenire”, s-a arătat indignat vizitatorul expoziției din Moldova.

„Reiese că în Moldova nu e nimic… nici struguri, nici alte fructe, legume… nici vinuri etc. Doar dansuri! Apropo, poate cineva știe cifrele: cît a costat bugetul participarea Moldovei la această expoziție? Cred că vreo 350 de mii de euro… plus diurnele… expoziția durează o jumătate de an… la vreun milion de euro… Iar judecînd după aspectul sărăcăcios – televizoarele au costat la vreo două mii și mărunțișurile tot atît… Rușine! E rușine să avem un astfel de pavilion care reprezintă țara noastră! În timpul expoziției, prin ea vor trece circa 10 milioane de persoane… ce vor vedea ele? O sală goală cu trei televizoare? Rușine! Cel mai rău pavilion din toată expoziția”, a remarcat nemulțumit vizitatorul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?