Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declaraţiile Zinaidei Greceanîi după aflarea rezultatelor primului tur electoral

15 iun. 2015,, 16:40   Politică
6015 7

Foto: replika.md

Zinaida Greceanîi, candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Socialiștilor din Moldova, a făcut primele declarații după aflarea rezultatelor primului tur electoral.

"Vreau să mulțumesc tuturor alegătorilor care mi-au acordat votul. Cred că voi avea necesitatea de încrederea cetățenilor și pentru turul doi și le mulțumesc cu toată sinceritatea că au avut încredere în mine.

Soluțiile pe care le-am propus pentru Chișinău au fost înțelese, iar rezultate obținute ne fac să credem că municipiul Chișinău au șanse reale de a scăpa de haosul în care s-a pomenit în ultimii 8 ani de zile. Din 2005 pînă acum Chișinăul a degradat total. Iar asta este tragic", spune Zinaida Greceanîi.

Socialista spune că rezultatele pe care le-a obținut îi oferă o șansă reală de a scăpa orașul de probleme. Candidatul la fotoliul edilului Capitalei spune că "sperietorile lui Chirtoacă" nu sînt decît o isterizare totală a locuitorilor municipiului Chișinăului.

"Eu le-am spus oamenilor că trebuie să ne trezim, să ne sculăm de sub călcîiul cuiva, noi trebuie să înțelegem că sîntem oamenii si avem demnitate de cetățeni. Nimeni din altă parte nimeni nu va veni să ne facă curat la noi acasă. Noi singuri trebuie să ne facem ordine la noi acasă", a mai spus Greceanîi.

Socialista spune că echipa ei a propus alegătorilor o echipă de oameni profesioniști.

"Îi rog pe oameni să vină la vot, să ne voteze, să nu fie indiferenți de starea Chișinăului. Noi avem experiență profesionistă foarte bogată", și-a încheiat discursul Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?