Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Atac armat în Dallas. Suspectul care a tras afost ucis

14 iun. 2015,, 01:00   Externe
4090 0

Foto: tsn.ua

Individul care a comis sâmbătă dimineaţă un atac spectaculos asupra cartierului general al poliţiei din Dallas (Texas) a fost ucis, a informat sâmbătă poliţia, potrivit AFP.

Forţele de ordine nu au confirmat identitatea suspectului, care s-a prezentat drept James Boulware.UDPATE 17.35 - Lunetiştii l-au ucis sau rănit pe suspectul care se baricadase în camionetă, după atacul comis asupra sediului general al poliţiei din Dallas, anunţă dallasnews.com.

Potrivit unor surse oficiale, autorităţile nu pot confirma decesul suspectului. Presa locală scrie că atacul a fost comis de o singură persoană, deşi iniţial se credea că ar fi vorba de patru atacatori.

UPDATE 17.10 - Un martor ocular a declarat că suspecţii, care au deschis focul în jurul orei locale 00.30 (08.30 ora României), se aflau într-un vehicul blindat, scrie Mediafax.

După atac, măsurile de securitate au fost sporite la secţiile de poliţie din oraş şi la primărie, a precizat maiorul Max Geron.
De asemenea, poliţia a găsit mai multe bagaje suspecte în apropierea sediului, dintre care două conţineau explozibili. Unul dintre pachete se afla sub o maşină de poliţie. Poliţia crede că au fost mai mulţi atacatori care au tras din diferite locuri.

"Ar putea fi patru suspecţi", a declarat şeful poliţiei din Dallas, David Brown. El a precizat că cel puţin unul dintre suspecţi a fugit la bordul unei camionete, ceea ce a declanşat o cursă de urmărire care s-a încheiat într-o parcare. Brown a afirmat că negocierile sunt în desfăşurare cu suspectul, care a declarat că este rănit. Suspectul a spus, de asemenea, că era furios pentru că poliţia i-a luat copilul şi l-a calificat drept terorist.

Ştire iniţială 13.00

Mai multe focuri de armă au fost trase sâmbătă dimineață din ceea ce pare a fi o camionetă blindată în apropierea sediului poliției din Dallas, autovehiculul fiind urmărit apoi de mașini ale poliției, în timp ce în afara clădirii a fost găsit un dispozitiv explozibil, au precizat reprezentanți ai poliției, transmite Agerpres.

Șeful poliției din Dallas, David Brown, a declarat că, potrivit martorilor, patru suspecți au fost implicați în atac, unul dezvăluindu-și identitatea în negocierile cu poliția.

Potrivit poliției, niciun reprezentant al forțelor de ordine nu a fost rănit. Polițiștii încă negociază cu un suspect care s-a închis în camionetă în parcarea unui fast-food la sud de Dallas..

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?