X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Ucraina a închis Crimeea pentru cetățenii Moldovei care doresc să plece la mare

9 iun. 2015,, 16:30   Externe
16183 12
Foto: smh.com.au
Nici o persoană nu este capabilă fizic să perfecteze toate actele necesare pentru a obține permisiunea de a intra pe teritoriul renumitei stațiuni balneare.

Guvernul Ucrainei a publicat o hotărîre specială, care reglementează regulile de traversare a frontierei cu Crimeea.

Intrarea pe teritoriul Crimeii și ieșirea de pe acesta sînt posibile doar prin punctele de trecere ce activează în regim non-stop. Pentru automobile Cabinetul de Miniștri a stabilit puncte de trecere noi: „Kalancik”, „Ciaplina” și „Ciongar”. Pentru transportul feroviar – „Herson”, „Melitopol”, „Vadim” și „Novoalexeevka”. Ucrainenii pentru a traversa frontiera au nevoie doar de actele ce dovedesc cetățenia lor, iar cetățenii străini va trebuie să depună efort pentru a obține permisiunea specială.

Aceasta se eliberează doar în următoarele cazuri: în cazul în care în Crimeea locuiesc rudele apropiate sau membrii de familie; în amplasării pe peninsulă a mormintelor rudelor apropiate sau ale membrilor de familie; în cazul decesului rudelor apropiate sau membrilor de familie, confirmate de documentele eliberate de organele de stat abilitate din Ucraina; în cazul deținerii dreptului de proprietate asupra imobilului; dacă scopul vizitei este protecția intereselor naționale ale Ucrainei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?