Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Horoscopul pentru 7 iulie 2022

7 iul. 2022,, 07:00   Externe
4478 0

BERBEC

În această zi ar fi bine să fii mai sensibil la spațiul altora. Respectă-le sentimentele și acordă-le puțîn loc pentru a respiră. Această este o zi minunată pentru a continuă anumite proiecte creative. Încearcă să faci lucruri care implică artă sau muzică. Cînta, joacă-te sau da-i colecției tale muzicale un impuls. Acum sînt posibile oportunități care implică și alte persoane care împărtășesc aceleași interese că și ține.

TAUR

Partenerul tău poate părea supărat astăzi și este puțîn probabil să vrea să vorbească despre asta. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant pentru ține, deoarece nu îți place să fii ținut în întuneric. Ai grijă să eviți să cedezi tentației de a forță notă. Acest lucru nu va face că partenerul tău să aibă mai multe șanse de a împărtăși ceva cu ține și ar putea conduce o ruptură între voi. Stai liniștit și lasă-ți prietenul să vorbească cînd este momentul potrivit.

GEMENI

S-ar putea să ai dificultăți în a îți exprimă nevoile iar asta pentru că nu există o cale corectă sau greșită, deși poate fi dificil să vezi acest lucru într-o zi că astăzi. Insecuritatea profundă poate face dificilă exprimarea. Într-un moment în care simți că ar trebui să iei politicos lucrurile, poți simți cu adevărat că vrei să fugi de oamenii din jurul tău.

RAC

Eșți pe val astăzi. Nu lasă insecuritățile altora sau înțelegerea superficială a unei probleme să îți împiedice progresul. Există un avantaj distinct în modul în care abordezi lucrurile. Simte-te liber să îți exerciți voință asupra celor care au nevoie de o direcție puternică. Dacă ai încredere în răspuns, nu fi timid să spui acest lucru. Dacă oamenilor nu le place modul în care conduci, nu trebuie să te urmeze.

LEU


Restricția și disciplină s-ar putea să nu fie punctul tău forțe, dar realizezi că acesta poate fi exact tipul de lucru de care ai cel mai mult nevoie. Încearcă să nu îți consumi energia în prea multe direcții. Concentrează-te și canalizează-ți eforturile către lucrurile pe care le consideri cele mai importante. Asigura-te că cea mai mare parte a zilei ți-o petreci îngrijind aceste lucruri. Ți-ai îmbrățișat persoanele dragi în ultima vreme? Dacă nu, este timpul să o faci.

FECIOARĂ

O relație de dragoste ar putea lua un aspect mai înalt și mai spiritual în această perioada, creînd o dorința că sufletele voastre să se lege. Atmosfera planetară se apropie și poți experimenta un sentiment mai intim. Voi doi s-ar putea să petreceți timp alături de prieteni comuni astăzi, dacă este posibil, bucurîndu-va, dar în același nerăbdători să fiți singuri.

BALANȚĂ

Este important pentru ține să ieși afară și să simți cum bate vîntul. Reconectează-te cu natură și fii conștient de cele patru elemente. Respiră adînc și umple-ți plămînii cu această forță vitală energizantă. Imaginează-ți că te afli pe un vîrf de munte, privind peste un ocean vast. Extinde-ți conștientizarea, astfel încît nimic să nu scape de atenția ta. Ține-ți mintea ferită de dezordine și fii deschis către noi aventuri.

SCORPION

Imaginația și fantezia joacă un rol important în gîndirea ta în această zi și nu ar trebui să eziți să îmbrățișezi acest cadru de spirit. Există o mare voință de a explora și de a visa care trebuie extrasă din sentimentul tău de libertate. Gîndirea ta este mai mult o conștiința superioară acum. Ar trebui să profiți de această perspectiva pentru a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere neutru.

SĂGETĂTOR

Este posibil să întîmpini cîteva probleme în această zi. Se pare că sistemele cu care lucrezi îți dau bătăi de cap și vei petrece mult încercînd să le repari. Dacă vrei să te întorci mai repede la muncă, ar fi bine să apelezi la o persoană specializată.

CAPRICORN

S-ar putea că astăzi să reușești să ameliorezi toată tensiunea și presiunea din interiorul ta, pentru că vei avea parte de o zi care va fi plină de momente ușoare și relaxante. Toate acestea îți vor asigura o zi benefică și progresivă. Vei primi multe invitații la adunări sociale și petreceri pe care va trebui să vezi cum le onorezi.

VĂRSĂTOR

Astăzi ai putea decide să cumperi o plantă pentru fiecare camera din casă ta sau să plantezi o grădina. Dacă vremea este bună, ai putea vizită o grădina botanică. S-ar putea să nu fii atras de plante și grădini, dar astăzi atît frumusețea, cît și natură par deosebit de atrăgătoare. Profită la maximum de acest lucru, oricît de temporar ar fi. Casă ta va arată mult mai frumos din această cauza!

PEȘTI

Ți-ai pus la punct multe planuri de viitor și ești decis să le urmezi întocmai, doar că rigiditatea nu te ajută la nimic. Gîndește-te că pot apărea obstacole neprevăzute de ține în plan și atunci te vei poticni. Ia fiecare zi așa cum este și lasă deoparte planurile de viitor pe termen foarte lung.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?