Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Premieră la Chişinău: noul Volvo XC90 a fost dezvăluit publicului autohton (FOTO) ©

8 iun. 2015,, 11:15   Societate
3980 0

Noua generaţie Volvo XC90 şi-a făcut astăzi seară marele debut la Chişinău, pentru publicul din Moldova. Distribuitorul oficial Volvo în Moldova a găzduit un eveniment extravagant, absolut neobişnuit, de prezentare a noului model, care a trezit deopotrivă admiraţie şi uimire în rândurile invitaţilor.

Imaginaţi-vă că întreg showroom-ul Volvo Moldova a avut faţada acoperită cu un alb mat, în stilul aerat al mărcii suedeze. Dincolo de acest perete nou creat, în incinta showroom-ului, nu am dat peste elementele obişnuite ale unei ceremonii de acest tip. Dimpotrivă, ne-am pomenit în mijlocul unui ocean al naturii, cu un decor de copaci şi puritate forestieră, accentuată de o briză de aer şi lumini discrete. În mijlocul showroom-ului şi-a făcut loc o masă plină de plante, cu un sol de iarbă pe ea şi abia pe marginile ei, acoperite cu iarbă, se puteau regăsi aperitivele cu o puternică predilecţie spre produse bio, sănătoase şi uşoare.

Da, doamnelor şi domnilor, Volvo vrea să ne spună că luxul modern e altfel decât tiparele vechi. Luxul nu mai înseamnă opulenţă fără consistenţă, ci în primul rând inteligenţă, puritate şi sănătate. Întreaga filozofie a noului Volvo XC90 e construită pe aceste valori bine fortificate în însăşi esenţa mărcii suedeze.

Iar ceremonia de dezvăluire a acestui model a reprezentat cum nu se putea mai bine conceptul maşinii. Luxul are, în zilele noastre, o altă definiţie – mai inteligentă, mai inovativă, mai progresistă.

Începând cu săptămâna viitoare noua generaţie Volvo XC90 vă aşteaptă să o cunoaşteţi pe viu în showroom-ul Volvo Moldova, situat pe bd. Cantemir, 14. Doritorii de a se înregistra pentru un test drive o pot face online, completând un formular simplu pe un site special creat, newxc90.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?