Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pensionarii se alătură protestului din 7 iunie

1 iun. 2015,, 16:05   Societate
4939 0

Pensionarii se alătură protestului din 7 iunie
Foto: infotag.md

Membrii Uniunii Pensionarilor se alătură demersurilor Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” și anunță că vor participa la protestul antiguvernamental planificat pentru 7 iunie curent. Reprezentanții Uniunii i-au îndemnat pe vîrstnici să iasă la miting, informează NOI.md.

Potrivit membrilor Uniunii, actuala guvernare face totul ca Republica Moldova să regreseze din punct de vedere economic şi social, blochează activitatea agenţilor economici și deposedează statul de miliarde.

„Astăzi oamenii în etate nu beneficiază de niciun ajutor pentru a organiza întîlniri cu reprezentanții generației în creștere. Nu avem unde organiza expoziții, lansări de carte. Iată astăzi Moldova fierbe, din cauză că unele persoane s-au folosit de bunătatea oamenilor de aici. Situația de astăzi ne impune să cooperăm cu această platformă. Îi îndemnăm pe toți oamenii în etate să iasă pe 7 iunie în PMAN, să demonstrăm că le sîntem alături”, a spus unul dintre membrii Uniunii Pensionarilor.

Pe 7 iunie, grupul de inițiativă al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” organizează un nou protest antiguvernamental în centrul capitalei, după ce o acțiune similară a avut loc pe 3 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?