X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cîștigătorii concursului „Tineri activi, servicii de calitate, organizaţii de tineret durabile”

28 mai. 2015,, 12:00   Societate
2348 0
Победители конкурса "Активная молодежь, качественное обслуживание, устойчивые организации"
Foto: infotag.md
Ministerul Tineretului și Sportului a selectat în cadrul concursului „Tineri activi, servicii de calitate, organizaţii de tineret durabile” 24 cele mai bune proiecte orientate spre dezvoltarea sectorului neguvernamental de tineret, care vor beneficia de suport logistic și financiar.

După cum i-au comunicat agenției „Infotag” la Ministerul Tineretului și Sportului, printre cîștigători se numără Alianța Studenților din Moldova cu proiectul „Mobilitate pentru studii mai bune”; organizația „Alternativa” („Viața cu HIV/SIDA”); Asociația Națională a companiilor private din domeniul Tehnologilor Informaționale și Comunicațiilor („Campania de dezvoltare a carierei IT în rîndurile tineretului”); Asociația Națională a Jurnaliștilor („Școala de televiziune și comunicații pentru tineret 2015-2016”), Asociația Națională a Tinerilor Manageri („Dezvoltarea deprinderilor tinerilor întreprinzători pe calea aplicării modelului de business”). Comisia de selectare a proiectelor a fost compusă din reprezentanții Ministerului, organizațiilor internaționale și managerii proiectului.

La concurs au participat organizațiile nonguvernamentale de tineret din Moldova care realizează proiecte ce au influență asupra politicii de tineret la nivelul național și regional. Autorii celor mai bune proiecte vor încheia contracte de finanțare cu Minister.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?