Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Polonia: Oficiu nou al Consulatului Onorific al Moldovei lansat la Torun

27 mai. 2015,, 10:15   Societate
2250 0

Foto: trm.md

Reprezentanţi ai Ambasadei Republicii Moldova în Polonia au întreprins o vizită de lucru în voievodatul Kuiavo-Pomerania, Republica Polonă. Agenda vizitei a cuprins întrevederi cu autorităţile locale, participarea la deschiderea noului oficiu al Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Torun şi vernisarea expoziţiei de pictură a doi artişti plastici moldoveni.

În cadrul întrevederilor cu autoritățile locale s-a discutat perspectiva cooperării dintre Republica Moldova și orașul Torun la nivel local, atît pe dimensiunea comercial-economică, cît și cea culturală.

Autoritățile poloneze au reconfirmat deschiderea de a acorda asistență țării noastre, inclusiv prin împărtășirea experienței poloneze în implementarea reformei administrative.

Un alt subiect de interes este lansarea colaborării în domeniul culturii, a educației și științei prin lansarea de parteneriate între universități, schimb de studenți și lectori, participarea la evenimente culturale, organizarea evenimentelor dedicate tradițiilor și obiceiurilor din Republica Moldova, informează Ambasada Republicii Moldova la Varșovia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?