X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Carnavalul sporturilor” la Chișinău, în acest weekend

22 mai. 2015,, 14:45   Societate
3220 1
В эти выходные в Кишиневе пройдет «Карнавал спорта»
Foto: sporter.md
Sîmbătă, 23 mai, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc cea mai grandioasă sărbătoare a sportului pentru toți – „Olympic Fest”, informează NOI.md.

Timp de o zi, PMAN se va transforma într-un „carnaval” al sporturilor, participanții la el avînd ocazia să participe alături de cei mai buni sportivi și antrenori la diverse probe sportive, precum taekwondoul, trînta, tenisul, tirul cu laser, scrima, karateul, baschetul, atletismul, fotbalul, tenisul de masă, badmintonul, tirul cu arcul etc.

Tradiționala Cursă Olimpică este dedicată Zilei Olimpice, sărbătorite pe 23 iunie. Este o acțiune de solidarizare pentru un mod de viață sănătos și activ, pentru promovarea și celebrarea valorilor olimpice de excelență, prietenie și respect. Această cursă a ajuns la cea de-a 24-a ediție și nu este o competiție, toți participanții sînt învingători.

Anul acesta programul sărbătorii „Olympic Fest” include cîteva competiții inedite: ștafeta de alergări, campionatul mamelor la alergat cu cărucioare și campionatul bebelușilor care merg de-a bușilea. La fel, în PMAN, va fi amenajat un Orășel al Copiilor.

Festivalul sportului se va încheia cu Tombola olimpică.

„Olympic Fest” este organizat de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, în parteneriat cu federațiile sportive de profil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?