Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Urechean s-a lansat în campania electorală: Ajunge această batjocură

21 mai. 2015,, 11:59   Politică
2479 0

Foto: tribuna.md

Candidatul PLDM la funcția de primar general al capitalei, Serafim Urechean, s-a lansat astăzi în cursa electorală pentru alegerile din 14 iunie. Evenimentul a avut loc în scuarul Catedralei Mitropolitane, iar la acesta au mai participat liderul PLDM, Vlad Filat, precum și candidații formațiunii pentru funcțiile de consilieri municipali, informează NOI.md.

Fostul primar și-a exprimat indignarea în legătură cu dezordinea care are loc în capitală în ultimii ani, referindu-se la distrugerea spațiilor verzi, înstrăinarea ilegală a terenurilor, ignorarea cetățenilor din păturile social-vulnerabile.

„Eu nu am nicio culoare politică și cred că Chișinăul trebuie depolitizat, ajunge această batjocură. Vreau să vin în fruntea Chișinăului și chișinăuienilor cu care am activat timp de 11 ani, construind străzi, linii de troleibuze, gazoducte și școli. Am plecat eu și nu s-a mai construit nimic. Vrem să readucem acest oraș la o stare cît de cît normală, să readucem confortul de altă dată”, a precizat Urechean.

La evenimentul de lansare a echipei PLDM în cursa electorală a participat și politologul Vitalie Andrievschi, care și-a exprimat susținerea pentru Serafim Urechean.

„Tare mă tem că scopul unor candidați în aceste alegeri este să transforme Chișinăul într-un ostatic al luptelor politice. Dacă vom admite acest lucru, Chișinăul va continua să degradeze. Îmi doresc ca Chișinăul să devină un oraș al inovațiilor, un oraș în care să fie acordată o atenție sporită sectorului ocrotirii sănătăți, dezvoltării sistemului educațional”, a punctat la rîndul său Andrievschi.

Precizăm că în cursa pentru funcția de primar al capitalei s-au înscris 17 candidați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?