X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

„e-Reciclare” – proiect de colectare a echipamentelor electronice uzate

21 mai. 2015,, 09:45   Societate
4556 0

Foto: e-reciclare.md

Sîmbătă, 23 mai, între orele 12.00 și 18.00, toți cei care au echipamente electronice și electrice defectate sau uzate moral și nu știu ce să facă cu ele sînt așteptați la lansarea proiectului „e-Reciclare”, informează NOI.md.

Acest proiect are drept scop crearea unui sistem de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la cetățeni și agenți economici.

Echipamentul ce va fi adus de către participanți va fi colectat gratuit și va fi expediat spre reciclare la o fabrică din România.

„Vestea bună este că există o soluție pentru a evita problema. Astfel s-a născut proiectul social „e-Reciclare”, avînd ca scop gestionarea ecologică a deșeurilor electronice. Noi colectăm, depozităm, tratăm, reciclăm toate tipurile de deșeuri electronice pentru ca întreaga societate să se bucure de un mediu mai curat, pentru ca copii noștri să crească într-un mediu mai curat, pentru ca toți să ne bucurăm de un mediu mai curat”, afirmă autorii proiectului.

Lansarea proiectului va fi complementată de un program muzical cu evoluția DJ-ului și E-wast Upcycling, dar și crearea obiectelor de artă din deșeuri electronice.

Proiectul este lansat de Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu RecWaste SRL, operator autorizat pentru colectarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?