Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

A decedat Evgheni Menșov – legendarul prezentator al festivalului „Cîntecul anului”

20 mai. 2015,, 10:45   Externe
6238 0
Foto: utro.ru
Ieri, 19 mai, s-a stins din viață artistul poporului din Rusia și prezentatorul festivalului muzical „Cîntecul anului” Evgheni Menșov, în vîrstă de 68 de ani, într-un spital din Moscova.

Potrivit ziarului "Komsomolskaia pravda", soția prezentatorului TV, Olga Groznaia, a spus că motivul decesului a fost o boală grea și îndelungată.

„Acest om a fost desăvârșit <...> Nu-mi venea să cred că există astfel de oameni, în general, că un astfel de miracol este lîngă mine! A fost un bărbat adevărat! Cei de felul lui pot fi numărați pe degete!”, a mai spus ea.

În octombrie 2014, Menșov a fost spitalizat urgent cu suspiciune de boală renală. Dar mai tîrziu s-a dovedit că totul este mult mai grav. Cauza exactă a morții și detaliile tragediei nu au fost dezvăluite.

Evgheni Menșov a lucrat la Teatrul Dramatic din Moscova „N.V. Gogol”. Din 1988 pînă în 2006, împreună cu Anghelina Vovk a prezentat emisiunea „Cîntecul anului”. În film, el a jucat roluri mici, totodată, s-a filmat în peste douăzeci de filme, printre care „Aici zorile sînt liniştite”, „Unde ești, iubire?”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?