X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Încep lucrările de reparație a bulevardului Constantin Negruzzi (VIDEO)

18 mai. 2015,, 13:52   Societate
2991 0

Начинаются ремонтные работы на проспекте К. Негруцци
Foto: jurnal.md

Bulevardul Constantin Negruzzi din capitală intră de astăzi în reparaţie. Astfel, în zonă se va circula cu dificultate timp de câteva săptămâni. Anunţul a fost făcut dimineaţă la şedinţa Primăriei Chişinău, de către adjunctul Direcţiei transport şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel.

„Pe mijlocul bulevardului vor avea loc săpături adânci. Cu toate acestea, vom lăsa deschise două părţi, îndeosebi pentru transportul public. Ne străduim să fluidizăm traficul pe strada Iurie Gagarin. Rog să avem puţină răbdare”, a precizat Vitalie Butucel.

Reconstrucţia bulevardului Constantin Negruzzi este parte a Proiectului „Chişinău - Drumuri Urbane”, implementat de Primăria Chişinău cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Fondul Special de Energie Verde (FSEV) al BERD şi Banca Europeană de Investiţii (BEI).

Conform proiectului, lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere se desfăşoară în prezent pe şantierul din strada Vasile Alecsandri, iar din luna iunie curent vor demara şi pe şantierul din bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?