Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Voronin: La Primăria Chișinău demult e nevoie de un maestru al sportului la box! (VIDEO)

14 mai. 2015,, 18:10   Politică
5963 7
Воронин: В примэрии Кишинева давно нужен мастер спорта по боксу! (ВИДЕО)
Foto: noi.md
În discuțiile cu studenții de la ULIM, care s-au desfășurat pe 14 mai, ex-președintele Republicii Moldova Vladimir Voronin a avut o reacție negativă față de organizatorii incidentului cu aplicarea forței din incinta primăriei capitalei, informează NOI.md. Întîlnirea cu studenții și profesorii de la ULIM a fost organizată cu prilejul prezentării candidatului PCRM la funcția de primar general al Chișinăului, Vasili Chirtoca.

„Atunci cînd l-am prezentat pe Vasili Afanasievici Chirtoca, am spus multe cuvinte de laudă la adresa lui, dar am uitat să spun că el este maestru al sportului la box și președinte al Federației de Box”, a subliniat Vladimir Voronin, comentînd incidentul de dimineață de la Primărie, cînd un grup de adepți ai PSRM și Partidului Nostru au avut un conflict cu membrii Consiliului Municipal în frunte cu Dorin Chirtoacă.

„La Primărie demult este nevoie de un maestru al sportului la box, acolo ai cui să-i răspunzi și cu cine să te lupți. Astăzi acolo urma să aibă loc o ședință, dar s-a produs o bătaie. A intrat acesta... nici nu știu cum să-i zic, atîtea epitete îmi vin în minte... un cap al mafiei, Renato Usatîi, cu banda lui și a provocat o bătaie la Primărie. Dacă acolo ar fi fost Vasili Afanasievici Chirtoca, rezultatul ar fi fost altul”, a menționat al treilea președinte al Moldovei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?