Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Medalii comemorative pentru veterani

9 mai. 2015,, 12:00   Societate
2684 0

Foto: trm.md

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a înmânat 8 mai medalia comemorativă „70 de ani de la victoria asupra fascismului în cel de-al Doilea Război Mondial” unui grup de veterani, care au participat la acţiuni de luptă în componenţa forţelor armate ale fostei URSS şi ale armatei române în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Șeful statului a adus mulțumiri veteranilor pentru contribuția lor la instaurarea păcii, dar și un omagiu celor care și-au pierdut viața în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. „Vă doresc sănătate, bunăstare, să contribuiți activ la educarea tinerelor generații în spiritul dragostei față de țară și respectului față de om”, a menționat Nicolae Timofti.

Tot astăzi, prim-ministrul Chiril Gaburici a avut o întrevedere cu veteranii celui de-al Doilea Război Mondial şi al celui pentru apărarea independenţei şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova, care au activat în cadrul instituţiilor subordonate Guvernului, în diferite perioade. În cadrul evenimentului, el a înmânat veteranilor medalii comemorative consacrate aniversării a 70-a de la încheierea războiului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?