Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

SUA vor ajuta Moldova în realizarea proiectelor de diversificare a resurselor energetice

8 mai. 2015,, 10:00   Economie
2865 0
США помогут реализовать проекты по диверсификации
Foto: sfm.md
SUA vor sprijini Moldova în realizarea proiectelor comune de diversificare a resurselor energetice din Republica Moldova, promovarea mărfurilor moldoveneşti pe pieţele SUA, atrăgînd investiţii americane în economia moldovenească, inclusiv din partea companiilor americane din Ucraina şi România. Aceste asigurări au fost date de secretarul adjunct al Departamentului de Comerţ al Statelor Unite ale Americii, Bruce Andrews, joi, în cadrul întrevederii cu viceministrul Economiei, Tudor Copaci, informează agenţia "Infotag".

Oficialul american a propus, de asemenea, desfăşurarea în iulie, la Chişinău, a şedinţei Comisiei moldo-americane pentru cooperare economică.

Copaci a spus că partea moldovenească este gata să semneze Acordul cadru în domeniul Comerţului şi Investiţiilor, care va deschide noi oportunităţi pentru cooperare în domeniul comercial-economic şi investiţional.

Viceministrul a mulţumit SUA pentru asistenţa constantă oferită Moldovei, subliniind importanţa consolidării relaţiilor comercial-economice şi de prietenie între state.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?