Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Constantin Starîș și Natalia Anisimova vor prezenta un proiect nou (FOTO)

7 mai. 2015,, 17:50   Societate
6842 2
Константин Старыш и Наталья Анисимова представят новый проект
Foto: noi.md
Sîmbătă, 9 mai, cu începere de la ora 20.10, la „TV7” va fi prezentat noul proiect realizat de Constantin Starîș și Natalia Anisimova, informează NOI.md.

Proiectul televizat muzical-poetic „Pereprava” este dedicat împlinirii a 70 de ani de la victoria asupra fascismului. Proiectul a întrunit poeziile cunoscutului poet Alexandr Tvardovski, renumit prin reflectarea intensă a tematicii războiului, și versiunile cover ale cîntecelor militare. Autorii proiectului, Constantin Starîș și Natalia Anisimova, sînt convinși că aceste opere muzicale grandioase după nivelul de emoționalitate, melodicitate, nu trebuie să fie uitate, că ele au dreptul la o nouă viață, într-o interpretare modernă, originală.

Programul include 12 piese în interpretarea muzicienilor rock din Chișinău, Tiraspol și Bălți. Unul dintre cîntece este interpretat de cunoscuta cîntăreață de operă Lilia Șolomei, iar o altă piesă este interpretată de însuși autorul ideii acestui proiect, Constantin Starîș. Dramaturgia proiectului coincide cu subiectul poemului lui Alexandr Tvardovski „Vasili Terkin”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?