Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Mihai Cîrlig lansează acuzaţii la adresa lui Chirtoacă

7 mai. 2015,, 09:15   Economie
3109 0

Foto: noi.md

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este acuzat că a înstrăinat un teren de 270 de ari din preajma Circului. Învinuirile vin din partea unui fost coleg de partid, actual candidat al Partidului Popular la funcţia de primar al Chişinăului, Mihai Cîrlig. Edilul capitalei respinge acuzaţiile şi spune că lotul de pământ a fost înstrăinat în 2002, relatează Mesager.

Mihai Cîrlig susţine că, terenul de lângă Circ, destinat construcţiei unui stadion republican, ar fi ajuns în proprietatea privată a unei persoane, din cauza incompetenţei lui Dorin Chirtoacă. Pagubele, potrivit lui Cîrlig, ar fi de aproximativ 270 milioane de lei. „Primarul actual dă toată vina pe judecată, dar noi vedem că aceste scheme sunt bine pregătite nu de instanţele de judecată, dar în complicitate cu Primăria Chişinău şi primarul general”, afirmă Mihai Cîrlig.

Primarul Dorin Chirtoacă respinge acuzaţiile şi spune că terenul a fost atribuit încă în 2002 Ligii de Baseball pentru copii, perioadă în care el îşi făcea încă studiile la Bucureşti. „În perioada ambelor mandate pe care le deţin, aici, în tot acest perimetru, nu a fost atribuit niciun metru pătrat de pământ, din partea administraţiei pe care o reprezint. Acest personaj Mihai Cîrlig, nu are de gând nici pe departe să devină primar de Chişinău”, afirmă Dorin Chirtoacă.

Primarul spune că rolul lui Mihai Cârlig în actuala campanie ar fi unul de a lansa zilnic acuzaţii în adresa sa, motiv pentru care, spune edilul, de acum încolo nu va mai comenta insinuările fostului său coleg de partid.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?