Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

În Moldova se va desfășura Adunarea comună a forțelor patriotice

30 apr. 2015,, 11:45   Societate
2919 0
Foto: blogspot.com
Adunarea comună a reprezentanților forțelor patriotice din Republica Moldova va avea loc pe 15 mai 2015 la Chișinău, informează NOI.md cu referire la un comunicat difuzat de Centrul coordonator pentru constituirea Comitetului Salvării Naționale „Pentru Moldova!”

În document se subliniază că la adunare au fost invitate 33 de organizații politice și mișcări obștești din Moldova.

În cadrul evenimentului va fi analizată situația din țară și elaborat un plan comun de acțiuni ale forțelor patriotice din republică pe termen scurt și lung.

Potrivit sursei citate, „unul dintre principalele subiecte din cadrul adunării vor fi modalitățile de constituire a Blocului Patriotic Unit din Moldova în calitate de unica forță capabilă să se opună la modul real planurilor de lichidare totală a statalității multiseculare moldovenești și unire a Republicii Moldova cu România.

Potrivit organizatorilor, „adunarea din 15 mai trebuie să devină un imbold puternic pentru unirea tuturor forțelor patriotice de bună credință care au ca scop păstrarea independenței, suveranității, identității și bazelor spirituale și morale de veacuri ale multinaționalului popor moldovenesc”.

„Noi cu toții trebuie să conștientizăm pericolul creat, să lăsăm deoparte ambițiile, să încetăm intrigile, să ne unim eforturile și să facem alegerea istorică – noi, forțele politice și obștești moldovenești, sîntem pentru Moldova sau România? Istoria ne oferă o ultimă șansă. Mîine va fi tîrziu”, se subliniază în document.

Decizia de a crea Comitetul Salvării Naționale „Pentru Moldova!” a fost luată de forțele patriotice din Moldova pe 18 decembrie 2014.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?