Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Reprezentanții blocului electoral condus de Leancă au depus actele la CEC

16 apr. 2015,, 11:50   Politică
3656 3

Foto: noi.md

Echipa blocului electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” au depus astăzi la CEC demersul cu solicitarea de a fi înregistrat în cursa pentru alegerile locale din 14 iunie. Instituția urmează să examineze solicitarea și să ia o decizie în acest sens, informează NOI.md.

Potrivit membrilor PPEM, lista candidaților la alegerile locale va fi întocmită în scurt timp, din sugestiile oamenilor de rînd din comunitățile locale. Echipa blocului electoral urmează să analizeze candidaturile după ce vor discuta cu oamenii. „Vom fi prezenți în toată țara, atît cu candidați noi, persoane care nu au mai ocupat funcții, cît și cu candidați care s-au aflat pe listele altor partide, inclusiv foști colegi care au rămas devotați valorilor europene”, a declarat Leancă.

Precizăm că blocul electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” este constituit din trei formațiuni politice: Partidul Acțiunea Democrată, condus de Mihai Godea, Partidul Democrația Acasă, al lui Vasile Costiuc, și Partidul Liberal Reformator, condus de Ion Hadârcă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?