Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

A demarat acțiunea festivă „Cîntece dogorite de război”

6 apr. 2015,, 11:15   Societate
4376 3
Дан старт праздничной акции «Песни, опаленные войной»
Foto: ucoz.ru
Consiliul „Pentru Patrie” a lansat acțiunile festive dedicate celei de-a 70-a aniversări a Marii Victorii. În prima sîmbătă a lunii aprilie, în Parcul Eroilor căzuţi în războiul din Afganistan s-au adunat chișinăuieni pentru a interpreta, acompaniați de chitară, în cadrul acțiunii „Cîntece dogorite de război” («Песни, опаленные войной»), într-un mediu amical, cîntece despre Marele Război pentru Apărarea Patriei.

La organizarea și desfășurarea acțiunii a participat activ aripa de tineret a mișcării obștești „Patria – Uniunea Eurasiatică” a Ligii Tineretului Rus și „Garda tînără”.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei anuale „Panglica Sfîntului Gheorghe”, a cărei organizare al doilea an la rînd și-a asumat-o Consiliul Obștesc „Pentru Patrie”, ce întrunește peste 70 de organizații obștești și partide politice din republică. În următoarea sîmbătă, în Parcul Eroilor căzuţi în războiul din Afganistan va avea loc cea de-a doua întîlnire în cadrul acțiunii „Cîntece dogorite de război”, care, potrivit conducerii Consiliului „Pentru Patrie”, va deveni tradițională.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?