Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Augustina Șiman: Lansarea a reușit (FOTO)

4 apr. 2015,, 14:00   Societate
4908 0

Foto: facebook.com

Ieri, 3 aprilie, în incinta Muzeului Național de Artă a avut loc lasarea a celei de-a treia carte a scriitoarei Augustina Șiman „Cămașa lui”. Prezenți la acest eveniment au fost persoanele apropiate autoarei, dar și mulți alții care au vrut abia acum să o cunoască pe Augustina și să-i aducă un mesaj de felicitare cu această ocazie. În jur de 200 de cititori au stat în rînd după autografe și după o poză alături de autoare.

„Sunt clopeșită! Sunt foarte mulți oameni, mai mulți decît am nădăjduit eu că o să vină! Lansarea a reușit și reușește în continuarea cartea să existe în inimile tuturor. Sunt foarte fericită” a declarat Augustina Șiman pentru NOI.md.

Drept inspirație pentru această carte, autoarea ne mărturisește că „au fost poveștile multor femei, punctele de tangență pe care le-am găsit în viața multor altor femei și pînă la urmă, a fost EL – bărbatul care îți oferă cămașa lui”.

„Prima carte cînd a lansat-o a fost așa liniștit, la a doua carte am fost șocată, la treia lansare am ajutat-o, am încurajat-o, i-am dat idei. Am emoții pozitive, emoții de mîndrie!” afirmă mama autoarei, Tatiana Șiman. „Îmi pare foarte bine și este înco o dovadă la faptul că tinerii se pot realiza și în RM! De la început nu eram încîntat de alegerea ei, de aceea am și sfătuit-o să-și facă studiile în domeniul juridic, dar ea a reușit să combine studiile cu domeniul artei. Era clasa I sau a II-a cînd a scris prima sa poezie” a mărturisit tatăl Augustinei, Ion Șiman.

Prietenii o descriu drept o persoană caldă, receptivă, deschisă, o prietenă de nădejde. „E omul lumină. Este o femeie etalon pentru multe alte femei.” susține prietena sa, Mariana.

„Cămașa lui”, după cum ne spune Augustina încă nu este prezentă în viața ei. Pe viitor, scriitoarea va reveni cu „un nou videoclip literar și noi aventuri de creație”.

Cartea are un tiraj de 300 de exemplare, însă chiar de la lansare au fost vîndute toate, de aceea Augustina spune că va fi nevoită să dubleze tirajul deoarece sunt multe solicitări din partea cititotilor săi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?