X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Concursul de desen pentru copii „Pictez Victoria”

1 apr. 2015,, 11:30   Societate
10978 0
Конкурс детского рисунка «Я рисую Победу»
Foto: tvc.ru
Reprezentanța agenției federale Rossotrudnicestvo în Moldova – Centrul Rus de Știință și Cultură (CRȘC), cu suportul Ambasadei Federației Ruse și participarea organizațiilor obștești ale compatrioților, anunță concursul de desen pentru copii „Pictez Victoria”, relatează NOI.md cu referire la Serviciul de presă al CRȘC.

Concursul este organizat în cadrul manifestărilor dedicate celei de-a 70-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Sînt invitați copiii în vîrstă de 9-18 (elevi din clasele 3-12). Cererile vor fi recepționate pînă la 20 aprilie 2015 pe adresa: Centrul Rus de Știință și Cultură, mun. Chișinău, str. V. Alecsandri, 141/1, e-mail: moldova_rcnk@mail.ru; tel.: (373 22) 220 170

La concurs sînt acceptate lucrările artistice (desenele) ce corespund acestei tematici. Lucrările pot fi efectuate în orice stil de pictură, pe foi A3 și A4. Originalele lucrărilor vor fi expediate prin poștă sau aduse direct la CRȘC. Condițiile concursului presupun acordul pentru plasarea lucrărilor pe site-ul CRȘC, în presa locală, pe panourile de publicitate. Rezultatele concursului vor fi comunicate prin intermediul mijloacelor de informare în masă.

Premianții concursului vor fi decorați cu diplome și trofee. Decorarea cîștigătorilor va avea loc în cadrul unei manifestații solemne (data va fi comunicată suplimentar). Informația mai detaliată și condițiile concursului sînt accesibile pe site-ul reprezentanței Rossotrudnicestvo în Republica Moldova http://mda.rs.gov.ru/node/5575.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?