COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7683

Streleț: Trebuie să ne protejăm de propaganda neprietenoasă care vine din afară

23 mar. 2015,, 17:45   Politică
6971 22

Streleț: Trebuie să ne protejăm de propaganda neprietenoasă care vine din afară
Foto: noi.md

Victoria Irinei Vlah la alegerile din Găgăuzia este o consecință a interacțiunii limitate și ineficiente dintre autoritățile centrale și cele din Găgăuzia, din ultimii doi ani. Așa a comentat vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț rezultatele alegerilor din Autonomie, informează NOI.md.

Politicianul se arată convins că relațiile dintre Chișinău și Comrat trebuie remediate. „Trebuie să recunoaștem că între autoritățile centrale și cele din Autonomie s-a format, din păcate, o prăpastie largă, care trebuie să fie remediată. Sînt acțiuni care pe viitor trebuie să le întreprindă actualul guvern”, a menționat Streleț.

Totodată, deputatul a recunoscut că promovarea pronunțată a politicii proruse în regiune a dat rezultate, lucru care nu este tocmai în beneficiul Republicii Moldova, spune liberal-democratul.

„În loc să propună ca obiective interesele Autonomiei și ale Republicii Moldova, s-a vorbit mai multe despre viitoarea interacțiune cu Federația Rusă și asta ne dă de gîndit și de acționat. Trebuie să ne securizăm spațiul mediatic, să întreprindem măsuri energice pentru a ne proteja de propaganda neprietenoasă care vine din afară. Sperăm cu după această victorie doamna Vlah va reuși să pună în lista de priorități interesul Republicii Moldova, și nu al unui stat străin”, a concluzionat Streleț.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽