X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Streleț: Trebuie să ne protejăm de propaganda neprietenoasă care vine din afară

23 mar. 2015,, 17:45   Politică
7605 22

Streleț: Trebuie să ne protejăm de propaganda neprietenoasă care vine din afară
Foto: noi.md

Victoria Irinei Vlah la alegerile din Găgăuzia este o consecință a interacțiunii limitate și ineficiente dintre autoritățile centrale și cele din Găgăuzia, din ultimii doi ani. Așa a comentat vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț rezultatele alegerilor din Autonomie, informează NOI.md.

Politicianul se arată convins că relațiile dintre Chișinău și Comrat trebuie remediate. „Trebuie să recunoaștem că între autoritățile centrale și cele din Autonomie s-a format, din păcate, o prăpastie largă, care trebuie să fie remediată. Sînt acțiuni care pe viitor trebuie să le întreprindă actualul guvern”, a menționat Streleț.

Totodată, deputatul a recunoscut că promovarea pronunțată a politicii proruse în regiune a dat rezultate, lucru care nu este tocmai în beneficiul Republicii Moldova, spune liberal-democratul.

„În loc să propună ca obiective interesele Autonomiei și ale Republicii Moldova, s-a vorbit mai multe despre viitoarea interacțiune cu Federația Rusă și asta ne dă de gîndit și de acționat. Trebuie să ne securizăm spațiul mediatic, să întreprindem măsuri energice pentru a ne proteja de propaganda neprietenoasă care vine din afară. Sperăm cu după această victorie doamna Vlah va reuși să pună în lista de priorități interesul Republicii Moldova, și nu al unui stat străin”, a concluzionat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?