X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

SUA vor susține reintegrarea Moldovei

20 mar. 2015,, 17:40   Politică
3778 1
США будут поддерживать реинтеграцию Молдовы
Foto: noi.md
Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut astăzi o întrevedere cu adjunctul asistentului secretarului de stat al SUA, Eric Rubin, care este şi reprezentant al SUA în cadrul negocierilor în formatul „5+2".

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre situaţia actuală în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, precum şi aspectele dialogului între Chişinău şi Tiraspol. În contextul întrevederilor recente la nivelul reprezentanţilor politici în cadrul procesului de negocieri, cât şi între Prim-ministrul moldovean şi liderul transnistrean, a fost subliniat faptul că procesul dialogului între maluri i-a fost imprimată o dinamica pozitivă, urmând ca semnalul acesta să fie transferat şi la nivelul experţilor, în cadrul grupurilor de lucru.

Eric Rubin a declarat că SUA va susţine şi în continuare procesul de integrare europeană şi reintegrare a RM, cu respectarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale a ţării. La rândul său, viceprim-ministrul a exprimat gratitudine pentru suportul SUA în promovarea reformelor şi a valorilor democratice în RM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?