X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Leancă despre acțiunile PLDM: Sînt o dovadă de lașitate

18 mar. 2015,, 11:13   Politică
11215 9

Leancă despre acțiunile PLDM: Sînt o dovadă de lașitate
Foto: noi.md

Fostul premier Iurie Leancă și-a exprimat indignarea față de faptul că foștii colegi din PLDM au „preluat” marca “Partidul Popular European”, care urma a fi atribuită proiectului său politic. Politicianul s-a referit la faptul că PLDM a înregistrat la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală marca respectivă din timp, pentru a bloca înființarea partidului său, notează NOI.md.

Potrivit lui Leancă, prin aceste acțiuni, liberal-democrații demonstrează că sînt un partid antieuropean și antidemocratic.

„Foștii colegi din PLDM au înregistrat la Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală o instituție care se subordonează politic PLDM-ului numele «Partidul Popular European». Au făcut asta ca să ne blocheze, ca să nu putem utiliza acest nume. Este o dovadă de lașitate din partea celor care au făcut asta. În realitate, prin astfel de gesturi, PLDM demonstrează că nu mai are nimic cu politica europeană și democratică, iar alianța cu PCRM nu a fost întîmplătoare – au împrumutat inclusiv metodele utilizate de acest partid în trecut”, a menționat Leancă.

În context, politicianul a declarat că partidul său va fi înființat cu sau fără voia PLDM-ului. „Foștilor colegi le transmit să se grăbească să înregistreze la AGEPI: «Moldova fără PLDM, Moldova fără comuniști!»”, a punctat Leancă.

Precizăm că recent, politicianul a anunțat că unul dintre denumirile identificate pentru proiectul său politic este „Partidul Popular European din Moldova”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав