Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dacă nu ai bilet de călătorie în troleibuz, riști să primești … un abonament de călătorie gratuit (VIDEO)

16 mar. 2015,, 16:35   Societate
3600 3

Foto: noi.md

În cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a propus soluții de combatere a corupției și de responsabilizare a călătorilor, relatează NOI.md.

„Cu oamenii trebuie să fim constructivi și coerenți: dacă nu primesc bilet, primesc un abonament lunar, de la regie, parc urban sau primărie – cadou. Deși m-aș putea gîndi și la un parteneriat cu producătorii de bere – pe strada pietonală am făcut-o. Eu cred că ei s-ar bucura să dea cîte o bere la călători”, a propus Dorin Chirtoacă.

Adică cei care nu au primit bilet de călătorie în troleibuz riscă să primească un abonament lunar sau chiar o bere. „Trebuie să facem ceva, nu pentru a-i băga în sperieți pe taxatori sau șoferi, dar pentru a aduce puțină bună dispoziție în toată situația creată, în starea aceasta de probleme și corupție, generalizată și de neîncrederea în mediul politic.

Toate acestea duc la tensiuni și la nesuportarea oricărei probleme. Să mai dezmorțim situația cumva. Trebuie să ne învățăm a trăi după bonul de casă”, a specificat primarul general.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?