X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Șeful Inspectoratului General al Poliției a demisionat

16 mar. 2015,, 11:03   Societate
5942 2

Foto: noi.md

Ion Bodrug a demisionat din funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției, din proprie inițiativă. Anunțul a fost făcut astăzi de Bodrug, care a precizat că își va continua activitatea în domeniul privat, informează NOI.md.

„Eu, ca polițist care m-am dedicat întru totul activității în poliție, vă îndemn să aveți mai multă grijă de familia voastră, să acordați mai mult timp copiilor. Să trăiți viața frumos, pentru că după acest sistem complicat există o viață frumoasă, pe care, din păcate, mulți dintre noi nu reușesc să o exploreze! Am luat decizia să mă retrag într-un domeniu privat. Vă doresc să puteți rezista schimbărilor și să faceți față tuturor provocărilor”, a precizat Bodrug într-o declarație publică.

Anterior, în presă s-a vehiculat că Ion Bodrug ar fi fost demis în baza unui ordin semnat încă la finele săptămînii trecute.

Fostul șef al IGP a ținut să enumere realizările poliției pe parcursul celor doi ani de mandat.

„Am luptat cu toate tipurile de crimă, începînd de la cele excepționale, deosebit de grave, și terminînd cu cele mai puțin grave, cu furturile din buzunare, cu contravenienții circulației rutiere. Am reușit să aducem la cunoștința și percepția fiecărui angajat al poliției beneficiile integrării europene și europenizarea treptată a poliției naționale”.

Anterior, în presă, se vehicula că Ion Bodrug ar fi fost demis în baza unui ordin semnat încă la finele săptămînii trecute. Atribuțiile lui Bodrug ar urma să fie preluate de adjunctul său Gheorghe Covalciuc.

Precizăm că Ion Bodrug a fost numit în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției în martie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?