X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Filat comentează demisiile viceminiștrilor PLDM

13 mar. 2015,, 09:42   Politică
5888 6

Filat comentează demisiile viceminiștrilor PLDM
Foto: noi.md

Demisia celor doi viceminiștri de externe, Iulian Groza și Valeriu Chiveri, este un gest de iresponsabilitate, susține liderul PLDM, Vlad Filat. Politicianul nu exclude că vor mai fi plecări din echipa liberal-democrată, dar a precizat că acest lucru nu este în măsură să destrame formațiunea, notează NOI.md cu referire la declarațiile făcute de politician în cadrul unei emisiuni la N4.

„Argumentele care au fost prezentate sînt cel puțin amuzante. Cei doi viceminiștri au activat cu succes încă în perioada guvernării comuniste. Acum vin cu argumente că uite noi nu vom reuși să facem față. Cel puțin aveau obligația să ducă la bun sfîrșit o etapă importantă, una ce ține de Consiliul de asociere de la Bruxelles și pregătirea către Summitul Parteneriatului Estic de la Riga. Motivația lor categoric nu le onorează comportamentul și forma în care au plecat. Cred că și-au sacrificat cariera plecînd”, a precizat Filat.

Totodată, liderul PLDM a negat faptul că i-ar fi condiționat pe cei doi viceminiștri să adere la PLDM, așa cum s-a vehiculat în presă. Indiferent de ce se va întîmpla, partidul va rămîne intact, a spus politicianul.
„Vom face faţă situaţiei, vom munci mai mult, ne vom pregăti de alegerile locale. PLDM este un partid bine organizat, care are filiale la fiecare secţie de votare şi nu sînt prea multe partide cu asemenea structurare”, a menționat Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?