Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

În capitală a fost desemnat „Pedagogul anului 2015” (VIDEO)

11 mar. 2015,, 11:45   Societate
5899 0

В столице определен «Педагог года 2015»
Foto: noi.md

Ieri au fost desemnați învingătorii celei de-a XI-a ediții a concursului municipal „Pedagogul anului”. Cîștigătoarea și cea care reprezenta municipalitatea la etapa națională a concursului este Valentina Lungu, profesoară de matematică la Liceul Teoretic „Petru Movilă”.

Potrivit șefei Direcției generale educație, tineret și sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, anul acesta au concurat participanți la toate treptele școlare. Astfel, tot ieri au fost desemnați învățătorul și educatorul anului. De aceste titluri s-au bucurat Silvia Postică, educatoare la Grădinița-creșă nr. 225, și Stela Baltag, învățătoare de clasele primare la Liceul Teoretic „Ion Creangă”.

Anul acesta au participat 20 de cadre didactice, la nivel municipal, iar concursul s-a desfășurat în două etape – locală și municipală. Aceștia au trecut prin șase probe, ca în final să-și obțină titlul binemeritat. Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb afirmă că scopul acestei acțiuni „este de a promova educația și profesia de pedagog”.

Cîștigătorul locului I a beneficiat de un premiu bănesc în valoare de 10 mii de lei, al locului II – de 5 mii lei și al locului III – de 3 mii de lei. Pe lîngă aceste premii au fost oferite și mențiuni de o mie de lei.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?