Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Multă muzică și voie bună – la concertul de închidere „Mărțișor 2015”

10 mar. 2015,, 14:00   Societate
6431 0
Foto: moldovenii.md
Astăzi, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începînd cu ora 18.00, va avea loc concertul de închidere a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2015”, cu genericul „Hora primăverii”.

În cadrul concertului vor participa Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, interpreții Nicolae Glib, Ion Paladi, Ioana Căpraru, Ansamblul de Cîntece și Dansuri Populare „Veselia”, Ansamblul de Dansuri Populare „Mărțișor” și mulți alții. Alături de artiștii autohtoni vor evolua și cîțiva invitați din România: Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican și Nicu Mîță.

„Sînt onorat să particip la acest festival. Va fi o închidere frumoasă alături de interpreții autohtoni, de invitații din România și multe colective de dans. Eu voi cînta o piesă despre mama, că tot sîntem în luna martie, și ceva mai vesel”, a relatat interpretul Ion Paladi, intervievat de NOI.md.

„Va un concert foarte frumos. Cu mare drag, plin de emoții și bucurie voi participa la festival. De data această vin cu o piesă nouă, intitulată „Să trăiască finii mei” și, desigur, cu dispoziție și voie bună”, a mărturisit Nicolae Glib, tot pentru NOI.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?