Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Shopping MallDova a oferit femeilor o petrecere în ritmurile tangoului argentinian (FOTO) ©

10 mar. 2015,, 11:30   Societate
4615 0
Shopping MallDova подарил женщинам вечеринку в ритме аргентинского танго
Foto: noi.md

Muzică latino, ritmuri pasionale și mișcări senzuale – acestea au fost ingredientele unei zile de neuitat petrecute la Shopping MallDova. Cu prilejul sărbătorii de 8 Martie, femeile au fost în centrul atenției, au avut parte de un răsfăț de zile mari și s-au bucurat de numeroase surprize și daruri.

De Ziua Femeii, specialiștii în arta mișcării, au oferit un masterclass în ritmuri de tango argentinian, un stil de dans cu simțire profundă, care te cucerește și te ademenește. Cuplurile prezente și-au exprimat pasiunea, senzualitatea și dorința în pași de tango, iar cele mai pricepute perechi s-au ales cu premii de la partenerii Shopping MallDova – Melis şi My Home.

„Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de magia dansului și, în plus, să fii premiată? Am venit la Shopping MallDova fiindcă aici găsesc de fiecare dată tot ce am nevoie pentru relaxare și petrecere cât mai frumoasă a timpului”, a menționat Ana, vizitatoare Shopping MallDova.

Surprizele nu s-au încheiat aici. Pe tot parcursul zilei, mii de flori au fost împărțite vizitatoarelor Shopping MallDova, , iar un fotograf profesionist a surprins în imagini cele mai frumoase momente.

„Astăzi surprizele s-au ținut lanț. Am primit flori, am făcut poze și am primit îndată fotografia pe suport de magnet. Mă simt minunat. Este un gest frumos și neașteptat.”, a spus Irina, vizitatoare Shopping MallDova.

Femeile au îmbinat utilul cu plăcutul și s-au delectat la o nouă rundă de shopping. Magazinele brandurilor internaționale și-au deschis larg ușile cu noile colecții de primăvară, iar prețurile s-au topit, cumpărătorii beneficiind de reduceri consistente.

„Eu sunt fericită pentru că în magazinele Shopping MallDova găsesc mereu tot de ce am nevoie. Colecțiile celor mai renumite branduri sunt astfel mai aproape, iar prețurile sunt accesibile”, a mărturisit Ioana, cumpărătoare.

Cei care au fost în căutarea cadourilor pentru persoanele dragi au avut de ales dintr-o gamă largă de produse: de la cosmetice, parfumuri și accesorii, până la bijuterii și articole de vestimentație, pentru toate gusturile și buzunarele.


Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?