X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

În Moldova a fost lansată o nouă campanie de informare a consumatorilor

10 mar. 2015,, 10:30   Societate
4337 0
Foto: tv7.md
Ministerul Economiei și Agenția pentru Protecția Consumatorilor lansează o campanie de informare a consumatorilor, care se va desfăşura în perioada 4-20 martie, în mai multe localităţi din ţară, relatează NOI.md cu referire la un comunicat al Ministerului Economiei.

În cadrul acestor evenimente consumatorii vor afla mai multe despre modul corect de reclamare a produselor neconforme, de restituire a mărfii sau a contravalorii produselor neconforme, cît și despre practicile comerciale incorecte și clauzele abuzive în contracte. Iar agenții economici vor fi familiarizați cu prevederile legale ce țin de activitatea de întreprinzător desfășurată și cu bunele practici în relația cu consumatorii.

Campania de informare a consumatorilor, este organizată de Ministerul Economiei și Agenția pentru Protecția Consumatorilor pentru a marca Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, sărbătorită tradițional pe 15 martie.

În context, Agenția pentru Protecția Consumatorilor, organizează o masa-rotundă dedicată Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor cu tema „Drepturile consumatorilor la o hrană sănătoasă”. Activitățile de informare, se vor desfășura zilnic în mai multe localități din Republica Moldova.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?