Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Proiectul „Descoperă Brandul Turistic al RM” se va lansa în România

7 mar. 2015,, 14:30   Business
3943 1

В Румынии запустят проект «Национальный туристический бренд РМ»
Foto: allmoldova.com

Lansarea oficială a proiectului „Descoperă Brandul Turistic al R. Moldova” în România va avea loc pe data de 12 martie, la ora 19.00 în incinta unui restaurant din București.

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRM) va continua promovarea produselor turistice sub genericul „Brandul Național al Industriei Turismului”, lansat în luna noiembrie 2014 prin evenimentul ce se va desfășura la București.

„Scopul nostru este în continuare, de a promova Moldova ca destinație turistică și de a trezi interesul vecinilor noștri asupra republicii” a declarat pentru NOI.md directorul executiv al ANTRM, Natalia Țurcanu.

Potrivit sursei citate, la eveniment vor fi prezente circa cinci agenții de turism care vor veni cu oferte atractive, aproximativ opt companii vinicole celebre care vor prezenta cele mai selecte vinuri. Tot aici vor fi prezenți reprezentanți ai Centrului Cultural Vatra ce vor recomanda cele mai mari festivaluri din Moldova pentru anul 2015. Invitații la eveniment vor putea participa la o degustare de vinuri moldovenești și vor servi din bucatele tradiționale.

În cadrul evenimentului vor participa oameni de afaceri din România și Republica Moldova, printre care Directorul General al Agenție Turism din RM, Nicole Platon, omologul său român, Președintele Autorității Naționale pentru Turism, Doamna Simona Alicee Man, Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al RM, Iurie Reniță și Înaltul Reprezentant al Guvernului României pentru R. Moldova, Doamna Iuliana Gorea-Costin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?