Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

„Zimbru”, amendat cu 3000 de lei pentru comportamentul suporterilor săi

4 mar. 2015,, 14:45   Sport
4351 0
Футбольный клуб "Зимбру" оштрафован на три тысячи леев за поведение своих болельщиков
Foto: sports.md
Clubul de fotbal "Zimbru" a fost amendat cu trei mii de lei pentru comportamentul susţinătorilor săi şi pentru că nu a asigurat ordinea pe stadion în timpul meciului de sîmbătă cu "Milsami" (Orhei). Decizia a fost luată de Comitetul Federaţiei de Fotbal pentru competiţii miercuri, la şedinţa extraordinară.

Preşedintele Comitetului, Ghenadie Lîsîi, a relatat agenției "Infotag" că şedinţa a fost axată pe discutarea acestui subiect.

"Stabilirea cauzelor conflictului şi identificarea iniţiatorilor încăierărilor, precum şi spargerea geamurilor autobuzului nu face parte din competenţa Comitetului. Căutarea vinovaţilor, tragerea la răspundere penală sau administrativă sînt prerogativa organelor de drept. Noi am luat o decizie ce vizează asigurarea condiţiilor la desfăşurarea meciurilor", a menţionat Lîsîi.

Totodată, şeful adjunct al Direcţiei poliţie Chişinău, Silviu Muşuc, a relatat că "procesul de investigare a incidentului de sîmbătă de la stadionul "Zimbru" continuă. De asemenea, rezultatele anchetei vor fi făcute publice".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?