X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Madonna compară Franța actuală cu 'Germania nazistă'

28 feb. 2015,, 00:00   Externe
4980 5

Foto: lenta.ru

Celebra cântăreață americană Madonna a denunțat vineri, într-un interviu pentru 'Europe 1', 'climatul de teamă extremă' care ar domni în Franța, apreciind că 'epoca nebună prin care trecem' amintește de 'Germania nazistă'.

'Toți acești oameni, toată această intoleranță în creștere, reprezintă ceva îngrozitor, un lucru valabil nu doar pentru Franța, ci pentru întreaga Europă, dar mai ales pentru Franța', a susținut cea supranumită regina muzicii pop, după cum scrie postul francez pe pagina sa de internet.

În opinia ei, în Franța reapare 'antisemitismul, acest vechi refren arian, acest mod de a fi, de a gândi, de a acționa, într-o atmosferă de teamă extremă'. 'Toate astea mă îngrozesc', a mai spus interpreta de 56 de ani, 'jumătate rebelă, jumătate romantică', potrivit descrierii sale de pe site-ul Europe 1.

Ea a reaminit de concertul susținut în 2012 la Teatrul Olympia din Paris, în care criticase popularitatea tot mai mare a Frontului Național, partidul de extremă dreapta condus de Marine LePen.

'Observam (atunci) că Franța a fost prima țară care a acceptat persoanele de culoare, care a primit artiști precum Josephine Baker sau Charlie Parker'. Dar, 'din păcate, acest spirit a dispărut complet', a afirmat vedeta vineri, într-o intervenție care, mai mult ca sigur, va provoca multe comentarii, la fel ca și aceea din 2012.

Madonna a acordat acest interviu cu numai câteva zile înainte de lansarea, la 6 martie, a celui mai recent album al său, 'Rebel Heart', cel de-al 13-lea din cariera sa, pentru care a colaborat cu numeroși artiști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?