Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Colecții noi de îmbrăcăminte din stofe de calitate europeană (FOTO)

25 feb. 2015,, 16:30   Business
8748 0

Foto: noi.md

16 producători de îmbrăcăminte din Moldova au avut oportunitatea de a face parteneriate cu vestiți producători de stofe și accesorii din Europa, ceea ce le-a permis să procure materii prime necesare pentru noile colecții.

Din 9 până pe 13 februarie întreprinderile autohtone din ramura confecțiilor au vizitat faimoasele expoziții de stofe și accesorii Premier Vision și Texworld care s-au desfășurat la Paris, unde au avut posibilitatea de a examina o gamă foarte vastă de materii prime și accesorii prezentată de 726 producători din 35 de țări.

Accesul direct la un sortiment atât de vast de materii prime expus la aceste expoziții specializate, care au prezentat colecțiile de stofe pentru viitorul sezon in corespundere cu tendințele modei, au permis întreprinderilor noastre să selecteze stofe calitative la preturi acceptabile.

Această vizită a avut o importanță deosebită pentru 5 producători autohtoni - DiVero, Raquette, Șaltoianca, Alina Bradu și NaNetty - care pentru prima dată au avut posibilitatea de a participa la aceste expoziții. Experți internaționali ai Proiectului USAID CEED II au asistat specialiștii întreprinderilor autohtone să selecteze corect stofele si accesoriile pentru noile colecții și să poarte negocierile corespunzătoare cu furnizorii străini. Acum producătorii de îmbrăcăminte din Moldova au acces la o vastă bază de date care include principalii furnizori internaționali de stofe de înaltă calitate, informație foarte necesară pentru crearea noilor relații de afaceri.

Grație susținerii din partea proiectul, după închiderea expozițiilor din Paris, 8 întreprinderi au plecat in Italia, unde au vizitat 11 depozite-stoc ale producătorilor de stofe și accesorii. Acolo producătorii autohtoni au selectat și contractat stofe de înaltă calitate în valoare de cca. 20 000 Euro. Astfel, producătorii autohtoni de îmbrăcăminte au obținut acces la stofe naturale de înaltă calitate pentru propriile colecții la prețuri rezonabile. Un design care corespunde tendințelor modei de comun cu stofe de calitate la prețuri rezonabile va asigura un nivel înalt de competitivitate pentru noile colecții.

“Noi suntem foarte satisfăcuți de rezultatele vizitei la depozitele-stoc de stofe de calitate de producere europeană, deoarece aceasta ne-a permis să achiziționăm stofe de o calitate foarte înaltă la prețuri rezonabile. În rezultat vom reuși să lansăm în producere noi colecții de îmbrăcăminte pentru dame care vor corespunde tendințelor de modă la prețuri competitive. Sperăm că noua colecție să fie una de succes, care va satisface nu doar așteptările clientelor existenți, dar ne va permite să atragem și clienți noi...” — Nadejda Novițchi, întreprinderea de confecții «Sandi».

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?