X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Vinul Moldovei, promovat pe piața estoniană

23 feb. 2015,, 16:30   Economie
3310 1
Foto: alcoexpert.ru
Vinul Moldovei cucerește noi piețe externe. Pe 19 februarie 2015, producătorii din Moldova și-au prezentat vinurile la Tallin, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al RM, Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), proiectul USAID CEED II, în colaborare cu Ministerul Agriculturii din Estonia, Centrul Estonian pentru Parteneriatul Estic și Ambasada Republicii Moldova în Estonia, în persoana Excelenței Sale ambasadorul Victor Guzun.

Estonienii au fost invitaţi să cunoască vinurile de calitate din Moldova, produse conform tradițiilor milenare, dar și cu aplicarea metodelor de ultimă generație. Prezentarea de la Tallin este inclusă în programul de promovare al ONVV, care are drept obiective diversificarea piețelor de export pentru vinurile de sub umbrela „Wine of Moldova”, precum și extinderea celor existente.

17 producători de vinuri și divinuri din Moldova, reuniți sunt brandul comun de țară „Vinul Moldovei” au avut posibilitatea de a-și prezenta produsele în Estonia. Pentru transmiterea eficientă a mesajelor și asimilarea corectă a informațiilor prezentate, evenimentul a fost organizat în două etape, fiecare dedicată grupurilor-țintă specifice.

Cadrul de Marketing și Promovare Wine of Moldova, reprezintă un document de politici implementat de ONVV, conform mandatului sectorului vitivinicol. Acest document, elaborat cu suportul proiectului USAID CEED II, include analiza și segmentarea piețelor țintă de export, identifică poziționarea de produs, mesajele de comunicare și obiectivele de marketing.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?