Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Proiect destinat restaurantelor pentru promovarea vinului moldovenesc

20 feb. 2015,, 08:45   Societate
3985 0

Foto: noi.md

Restaurantele din ţară se pot înscrie într-un program naţional de instruire şi acreditare „Wine Friendly Restaurant”, destinat încurajării consumului moderat de vin. Programul are ca scop şi promovarea imaginii vinului autohton. Restaurantele participante la program îşi vor putea instrui absolut gratuit angajaţii cum să servească oaspeţii corect cu vin şi să obţină abilităţi de somelier.

Programul prevede, de asemenea, procurarea echipamentului necesar pentru păstrarea vinului şi acordarea acestuia restaurantelor participante. Programul a fost lansat pe 19 februarie, la Chişinău.

Vitalie Pănuţă, vicedirectorul Oficiului Naţional al Viei şi Vinului, a comunicat, la lansarea programului, că au fost atrase cele mai bune experienţe internaţionale. Instruirile vor avea loc în februarie, aprilie şi septembrie. Pe lângă acestea, participanţii la program vor beneficia de acţiuni de promovare, vor participa la campanii tematice de promovare a culturii consumului de vin şi la evenimentele sponsorizate de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului.

Restaurantele care doresc să se înscrie la program o pot face gratuit, trimiţând o solicitare pe adresa electronică marketing@wineofmoldova.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?