X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon este convins: Gaburici nu va putea prinde șoareci

18 feb. 2015,, 18:05   Politică
12434 10
Додон уверен: Габурич мышей ловить не сможет
Foto: noi.md
„Pe noi, socialiștii, nu ne interesează deloc al cui rudă, nănaș sau fin sînteți. Este un proverb: nu contează culoarea pisicii, important este să prindă șoareci. Dumneavoastră și guvernul condus de dumneavoastră nu veți putea remedia situația critică din economie, pur și simplu nu vă vor permite oligarhii care v-au angajat. Veți fi o minge pentru ei. Ați fost invitat pentru a fi folosit, după care veți fi aruncat la gunoiștea istoriei”, i-a declarat lui Chiril Gaburic liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul dezbaterilor din Parlament, notează NOI.md.

Potrivit lui Igor Dodon, „candidatul la funcția de prim-ministru a apărut astăzi ca un copywriter al programului prezentat de Iurie Leancă. Se creează impresia că nu înțelegeți unde vă implicați sau că doriți să adăugați în cartea de muncă și în CV o notiță că ați activat în calitate de prim-ministru al Moldovei”, a menționat Dodon.

În opinia liderului PSRM, printre sarcinile primordiale ale Guvernului se numără „stabilizarea urgentă a situației de pe piața valutară, mai ales că în istoria Moldovei există o asemenea experiență”. „Este necesar de oprit creșterea prețurilor la mărfurile sociale, de indexat pensiile și salariile bugetarilor, de susținut agenții economici care nu vor face față poverii creditelor. Una din sarcinile de bază este, de asemenea, reluarea negocierilor cu Rusia și întoarcerea mărfurilor moldovenești pe piața rusă”, a spus Igor Dodon.

„Atît timp cît țara va fi condusă de Voronin, Filat și Plahotniuc, poporul Moldovei nu se poate aștepta la nimic bun”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?