X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Supermarketurile funcționează în regim normal

18 feb. 2015,, 15:30   Societate
4413 0

Супермаркеты работают в обычном режиме
Foto: casata.md

„Este o pură întîmplare că marți la magazinele noastre a fost înregistrat un flux mai mare de cumpărători ca de obicei. Acest lucru nu are nicio legătură cu prăbușirea valutei naționale în raport de dolarul și moneda euro”, a declarat pentru NOI.md șeful Serviciului de presă al rețelei de magazine „Metro”, Vadim Rotaru.

În rețelele sociale se dezbate intens agitația sporită a cumpărătorilor în legătură cu deprecierea continuă a leului, prețurile la benzină și motorină, care au crescut, precum și eventuala scumpire considerabilă a produselor alimentare și altor mărfuri. Drept confirmare, au fost plasate fotografii cu „măturarea” de marți a tuturor mărfurilor de pe rafturile magazinelor „Metro”.

„Cazul de ieri este, mai curînd, o reacție de moment a cetățenilor la ieftinirea următoare a valutei naționale, dar nicidecum nu încercările panicarde de a face rezerve de produse. Cîte produse trebuie procurate ca să economisești pe diferența de curs o sumă considerabilă de lei?! Noi sîntem împotriva concurenței neloiale și cu atît mai mult a formelor provocătoare de atragere a cumpărătorului”, a precizat Rotaru.

Un reporter NOI.md a vizitat astăzi un șir de supermarketuri din capitală: toate funcționează în regim normal, cozi nu se atestă. Posibil, ele vor fi seara, dar dintr-un motiv absolut banal – oamenii se vor întoarce de la serviciu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?