COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2921
Puterea stiri: 6763

Protest la Parlament: „Nu ne mai lăsăm dați cu schiurile”

17 feb. 2015,, 10:29   Politică
8861 1
Foto : ipn.md
Aproximativ 20 de persoane, reprezentanți ai ONG-urilor, s-au adunat în această dimineață în fața Parlamentului pentru a participa la un protest intitulat generic „Nu ne mai lăsăm dați cu schiurile”. Manifestanții și-au exprimat nemulțumirea față de situația politică în care s-a pomenit țara după alegeri și comportamentul politicienilor, informează NOI.md.

Activiștii au venit în fața clădirii Legislativului cu cîteva perechi de schiuri. Aceștia au cerut promovarea unor persoane integre în posturile guvernamentale.

„Considerăm inadmisibilă promovarea sau numirea în funcțiile-cheie ale statului a persoanelor compromise sau vădit lipsite de integritate. Solicităm înaintarea la funcţia de prim-ministru şi de miniştri a persoanelor care ar corespunde criteriilor și standardelor minime de integritate, profesionalism și experiență în domeniul politicilor publice, aderență la practicile democratice și respect pentru drepturile omului”, a menționat vicepreşedintele Consiliului Naţional pentru Participare, Antoniţa Fonari.

Totodată, protestatarii au cerut formarea unei coaliții majoritare funcționale.

„Nu mai tolerăm coaliţii de unică folosinţă”, a adăugat Antonița Fonari.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽