Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Protest la Parlament: „Nu ne mai lăsăm dați cu schiurile”

17 feb. 2015,, 10:29   Politică
9294 1
Foto : ipn.md
Aproximativ 20 de persoane, reprezentanți ai ONG-urilor, s-au adunat în această dimineață în fața Parlamentului pentru a participa la un protest intitulat generic „Nu ne mai lăsăm dați cu schiurile”. Manifestanții și-au exprimat nemulțumirea față de situația politică în care s-a pomenit țara după alegeri și comportamentul politicienilor, informează NOI.md.

Activiștii au venit în fața clădirii Legislativului cu cîteva perechi de schiuri. Aceștia au cerut promovarea unor persoane integre în posturile guvernamentale.

„Considerăm inadmisibilă promovarea sau numirea în funcțiile-cheie ale statului a persoanelor compromise sau vădit lipsite de integritate. Solicităm înaintarea la funcţia de prim-ministru şi de miniştri a persoanelor care ar corespunde criteriilor și standardelor minime de integritate, profesionalism și experiență în domeniul politicilor publice, aderență la practicile democratice și respect pentru drepturile omului”, a menționat vicepreşedintele Consiliului Naţional pentru Participare, Antoniţa Fonari.

Totodată, protestatarii au cerut formarea unei coaliții majoritare funcționale.

„Nu mai tolerăm coaliţii de unică folosinţă”, a adăugat Antonița Fonari.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?