Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

RAZBOI intre Salaru si Filat! ”Ne-a spus sa nu-l votam pe Leanca!” ”Minciuna va reprezinta”

16 feb. 2015,, 09:30   Politică
8508 10

Foto : gagauzinfo.md

Ieri, liberalul Anatol Salaru a postat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisa pentru premierul in exercitiu, Iurie Leanca, in care afirma ca Vlad Filat le-ar fi spus liberalilor sa nu-l voteze pe Iurie Leanca, sugerand ca Leanca a fost parte a unui spectacol pus la cale de Vlad Filat. ”Ai ştiut pana in ultima clipa ca este o înscenare si ca prietenul tau Vlad Filat nu te vrea in aceasta funcţie. Probabil ca nu ai vrut sa crezi in ipocrizia lui.”, i se adreseaza Salaru lui Leanca.


In replica, liderul PLDM, l-a numit mincinos pe Anatol Salaru, tot pe Facebook. ”Domnule Şalaru, acum înţeleg de ce sunteţi dezinteresat de rezolvarea acestei crize politice! Sunteţi prea ocupat cu bârfele. Toată această şaradă pe care aţi scris-o este încă o minciună care vă reprezintă.”, i-a scris Filat.



Replica lui Salaru nu s-a lasat mult asteptata. Acesta l-a provocat pe Filat sa treaca ambii detectorul de minciuni. ”Propun sa ne rasuflecam mânecile si marţi, înainte de votarea guvernului in parlament, sa trecem amândoi testul cu detectorul de minciuni. Acceptati provocarea?”, a scris liberalul. Vlad Filat nu i-a raspuns deocamdata.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?