X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Moldova pentru prima dată va participa la Expo 2015 din Milano cu pavilion propriu

13 feb. 2015,, 17:00   Business
5517 0
Молдова впервые будет участвовать в EXPO 2015 в Милане собственным павильоном
Foto: italia.it
La expoziţia internaţională Expo 2015 din Milano, Moldova pentru prima dată va fi reprezentantă de un pavilion propriu.

Potrivit agenţiei "Infotag", expoziţia va avea loc în perioada 1 mai – 31 noiembrie 2015 cu tema "Hrană pentru Planetă. Energie pentru Viaţă".

Organizatorii Expo 2015 au acordat antreprenorilor Moldovei posibilitatea de a organiza prezentaţia sau întrunirea proprie cu partenerii străini la pavilionul ţării de la expoziţie. Pentru aceste scopuri este acordat şi amenajat etajul doi.

Posibilităţile economice ale Republicii Moldova vor fi prezentate vizitatorilor Expo 2015 în cadrul evenimentelor speciale, care vor reprezenta diferite sectoare ale economiei Moldovei. În cadrul expoziţiei vor fi realizate programe specializate pentru vinificatori, industria textilă, producătorii de fructe, sectorul turistic.

În luna octombrie, va avea loc "Conferinţa mondială a distribuitorilor de vinuri moldoveneşti", care va include o prezentare publică cu degustarea şi prezentarea celor mai bune vinuri moldoveneşti pentru presa locală de specialitate şi o conferinţă cu participarea distribuitorilor internaţionali, a reţelelor de comerţ, producătorilor de utilaj, totodată fiind planificate vizite şi ateliere în cadrul companiilor italiene producătoare de vinuri.

Expoziţiile mondiale Expo fac parte din cele mai importante şi de anvergură evenimente ale lumii. Această expoziţie este simbol al industrializării şi a devenit o platformă deschisă de prezentare a inovaţiilor tehnice şi tehnologice. La expoziţiile mondiale, ţările participante prezintă tehnologii şi idei capabile să schimbe lumea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?