Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Sturza: Singura soluție e ca Filat, Plahotniuc și Ghimpu să ocupe funcțiile-cheie

13 feb. 2015,, 15:16   Politică
7473 5
Foto : interact.md
Comentînd situația creată după votul de neîncredere acordat noului guvern, Ion Sturza a opinat că pentru depășirea crizei există o singură soluție. Fostul premier a precizat că funcțiile cheie în stat trebuie ocupate de liderii politici, și nu de „vasalii” lor, informează NOI.md.

„Să nu fim ipocriți…. Atît timp cît în funcțiile cheie în țară, președintele țării, președintele Parlamentului, prim-ministrul nu vor fi promovați cei ce au real puterea în partide și, respectiv, în țară, nu se va stabiliza situația. Să fim sinceri, la ultimele alegeri i-am votat conștient pe liderii partidelor proeuropene, Filat, Plahotniuc, Ghimpu! Încercarea de a-i promova pe valeții lor, Leancă, Candu, Chirtoacă, nu are mare sens. Telecomanda este în altă parte..”., se arată în comentariul lui Sturza.

"Singura soluție este ca cei trei, Filat, Plahotniuc, Ghimpu, să ocupe funcțiile în care noi în mod democratic i-am ales. Cine și ce – la discreția lor".

Potrivit omului de afaceri, cineva trebuie să-și asume responsabilitatea pentru rezolvarea crizei economice, stoparea dezastrului din sistemul bancar și excluderea umilinței sociale.

„Și eu am crezut naiv că Leancă, Corman, Chirtoacă pot ieși din umbra «mentorilor» și din situația jenantă de vasali supuși. M-am înșelat, la fel ca mulți dintre voi. Singura soluție este ca cei trei, Filat, Plahotniuc, Ghimpu, să ocupe funcțiile în care noi în mod democratic i-am ales. Cine și ce – la discreția lor. E legitim…. Nu e corect să expunem la infinit tineri «inconștienți», în timp ce alții își fac plinul la avionul privat!”, a conchis Sturza pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?