COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7682

Voronin are un sfat pentru Leancă

13 feb. 2015,, 11:15   Politică
7244 5

Voronin are un sfat pentru Leancă
Foto: point.md

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, îi recomandă lui Iurie Leancă să nu candideze în mod repetat la postul de prim-ministru. Potrivit lui Voronin, actualul premier nu are experiența necesară, iar faptul că a condus anterior un guvern a fost pură întîmplare, spune politicianul. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, la N4, notează NOI.md.

„Sfatul meu pentru Iurie Leancă este să nu-și piardă încrederea, să lucreze activ. El poate să aibă perspectivă, numai nu așa, peste noapte, în posturi de conducere. Îi recomand, dacă tot m-ați întrebat, să nu mai candideze. N-are rost, trebuie să se respecte în primul rînd pe sine, dar nu așa, cu orice preț. Domnul Leancă ni s-a părut foarte modest, foarte erudit, pregătit, dar a fost el vreodată manager, a condus ceva vreodată? Deodată să vii «nacialnic»? Are potențial, dar nu pentru a guverna”, a spus Voronin.

Liderul comuniștilor a mai adăugat că în situația dificilă în care s-a pomenit, Republica Moldova are nevoie de un premier cu experiență în domeniul afacerilor. Un astfel de candidat ar putea fi sprijinit de PCRM, spune politicianul.

„Ar fi cel mai rațional să fie un candidat din sfera de afaceri, să fie un om puternic din economie, să știe ce înseamnă a dirija un colectiv. La noi, astăzi responsabilitatea e zero,nimeni pe nimeni nu întreabă, nu cere socoteală și nu trage la răspundere”, a menționat Voronin.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽