COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Voronin are un sfat pentru Leancă

Voronin are un sfat pentru Leancă

Voronin are un sfat pentru Leancă
Foto: point.md

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, îi recomandă lui Iurie Leancă să nu candideze în mod repetat la postul de prim-ministru. Potrivit lui Voronin, actualul premier nu are experiența necesară, iar faptul că a condus anterior un guvern a fost pură întîmplare, spune politicianul. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, la N4, notează NOI.md.

„Sfatul meu pentru Iurie Leancă este să nu-și piardă încrederea, să lucreze activ. El poate să aibă perspectivă, numai nu așa, peste noapte, în posturi de conducere. Îi recomand, dacă tot m-ați întrebat, să nu mai candideze. N-are rost, trebuie să se respecte în primul rînd pe sine, dar nu așa, cu orice preț. Domnul Leancă ni s-a părut foarte modest, foarte erudit, pregătit, dar a fost el vreodată manager, a condus ceva vreodată? Deodată să vii «nacialnic»? Are potențial, dar nu pentru a guverna”, a spus Voronin.

Liderul comuniștilor a mai adăugat că în situația dificilă în care s-a pomenit, Republica Moldova are nevoie de un premier cu experiență în domeniul afacerilor. Un astfel de candidat ar putea fi sprijinit de PCRM, spune politicianul.

„Ar fi cel mai rațional să fie un candidat din sfera de afaceri, să fie un om puternic din economie, să știe ce înseamnă a dirija un colectiv. La noi, astăzi responsabilitatea e zero,nimeni pe nimeni nu întreabă, nu cere socoteală și nu trage la răspundere”, a menționat Voronin.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load